Amper – lämmin takki sateelle ja lumeen

Koirien lämmin takki, joka suojaa vatsaa kylmältä ja lialta. Amper takin materiaali on vettä hylkivää. Takki on helppo ja nopea pukea koiran ylle – ’zip and go’! Takissa oma kiinnitys koiran hihnalle, joten et tarvitse erillistä pantaa. Takissa myös heijastava nauha, joka lisää lemmikkisi turvallisuutta pimeällä.

Hot-dog slim neule

Tyylikkäät ja joustavat neuleet, jotka istuvat kauniisti koiran päällä. Erityisesti tehty koirille, joilla hoikka/normaali kehon rakenne.
Erittäin käytännöllinen päivittäisille kävelylenkeille, matkoille ja koleille päiville. Hot-dog mallit ovat mukavia käyttää ja joustava materiaali on helppo pukea. Neuleet eivät purista koiran kehoa ja malli huomioi kaikki koiran tarpeet. Neuleessa on oma paikkansa kytkeä koiran remmi.

Lämmin putkihuivi links

Erittäin lämmin ja mukava putkihuivi koirille, jotka palelevat helposti. Tilastojen mukaan joka neljäs koira kärsii kurkun ja keuhkoputken infektioista. Ongelma korostuu koirilla, joilla ohut turkki sekä vanhemmilla koirilla.

Lämmin putkihuivi curl

Erittäin lämmin ja mukava palmikoitu putkihuivi koirille, jotka ovat palelevat helposti. Tilastojen mukaan joka neljäs koira kärsii kurkun ja keuhkoputken infektioista.

Superpehmeä palmikoitu neule

Trendikkäät palmikoidut neuleet ovat joustavia, erittäin pehmeitä, lämpimiä ja mukavia koiran päällä. Valmistettu villan ja akryylin sekoituksesta, minkä vuoksi neuleet ovat erittäin miellyttäviä päällä ja helppo pestä (kyllä, voit pestä nämä neuleet pesukoneessa!).

Superpehmeä palmikoitu neule vinttikoirat

Lämmin ja erittäin kaunis neule, joka on täydellisesti suunniteltu vinttikoiran keholle. Valmistettu villan ja akryylin sekoituksesta, minkä vuoksi neuleet ovat joustavia, erittäin miellyttäviä päällä ja helppo pestä (kyllä, voit pestä nämä neuleet pesukoneessa!).

Catsy neule

Tyylikkäät ja joustavat neuleet, jotka istuvat kauniisti kissasi päällä. Mahtavat värit ja erittäin käytännöllinen päivittäiseen käyttöön, matkoille ja koleille päiville. Catsy mallit ovat mukavia käyttää ja joustava materiaali on helppo pukea.

Catsy curly neule

Trendikkäät palmikoidut neuleet ovat joustavia, erittäin pehmeitä, lämpimiä ja mukavia kissasi päällä. Valmistettu villan ja akryylin sekoituksesta, minkä vuoksi neuleet ovat erittäin miellyttäviä päällä ja helppo pestä (kyllä, voit pestä nämä neuleet pesukoneessa!).

Kosminen Biothane hihna

Biothane materiaali on alun perin kehitetty USAssa. Se on vedenkestävä ja sopii maksimaalisen kovaankin käytöön. Tämä hihna on kevyt, helppo pitää puhtaana eikä se riko käyttäjänsä käsiä. Tämä hihna ei veny eikä vanu eikä värjää.

Kosminen Biothane panta

Biothane materiaali on alun perin kehitetty USAssa. Se on vedenkestävä ja sopii maksimaalisen kovaankin käyttöön. Tämä panta on kevyt, helppo pitää puhtaana eikä se riko lemmikkisi ihoa. Tämä panta ei veny eikä vanu eikä värjää käyttäjänsä turkkia.